Patru nume noi la reunirea echipei FC Zalău

Antrenorul de la FC Zalău, Marius Paşca, a sunat adunarea luni dimineaţa, în vederea pregătirii noului sezon. La prima şedinţă de pregătire au apărut şi patru jucători noi, printre ei fiind şi zălăuanul Mihai Bode, care a evoluat în sezonul trecut la Bihorul Beiuş. Tot de la Bihorul Beiuş a fost adus în probe şi Mădălin Trip. Ovidiu Chirciu, de la Târgu Jiu, este cel de-al treilea jucător adus în probe, iar Paul Gabriel completează lista celor patru. Dacă situaţia ultimilor trei va fi clarificată în zilele următoare, Mihai Bode pare să fi ajuns deja la un acord cu cei din conducerea clubului zălăuan.

Anghel Cătălin, de la CS Barcău Nuşfalău, va fi al cincelea jucător adus în probe la FC Zalău, acesta urmând să fie prezent la antrenamentul din această dimineaţă.
După ce a fost în probe la Concordia Chiajna, atacantul Andrei Bălan a revenit la gruparea zălăuană, fiind prezent ieri, la prima şedinţă de pregătire.
FC Zalău va efectua pregătirea pe plan local până duminică, când va pleca într-un stagiu de pregătire de şapte zile, în staţiunea Sovata.
Joi şi sâmbătă sunt programate două jocuri de verificare, cu CS Barcău Nuşfalău şi Rapid Jibou, iar cantonamentul de la Sovata se va încheia cu un meci amical la Câmpia Turzii, împotriva formaţiei locale Seso.

Leave a Comment